5 november 2020

Een merk dat zich inzet voor het milieu

Ontdek hoe Théodore Bâtiment zich inzet voor het milieu.
5 november 2020

Het bezoeken van onze fabriek

Ontdek in beeld onze productievestiging.
5 november 2020

Théodore Bâtiment, uw bondgenoot voor uw werven!

Een geslaagde werf begint met het goed uitkiezen van zijn toepassingsmateriaal: Théodore Bâtiment geeft u het te volgen advies om uw werf te doen slagen.
5 november 2020

Onze verven in actie

Ontdek de mooiste realisaties met de verven Théodore Bâtiment.
5 november 2020

De kinderkamer: een nieuw decor voor de start van het schooljaar!

Voor een kind is de start van een nieuw schooljaar vaak een synoniem voor veranderingen en nieuwigheden: verandering van school en klas, nieuwe vrienden, nieuwe schoolbenodigdheden, …. En waarom van deze periode geen gebruik maken om de inrichting van zijn kamer te veranderen?
5 november 2020

Deelname aan de wedstrijd “Trophée PME RMC”

Théolaur Peintures is voor het eerst kandidaat voor de eerste wedstrijd voor KMO's in Frankrijk: "Les Trophées PME RMC": een wedstrijd die KMO's beloont die blijk geven van creativiteit en innovatie.
5 november 2020

COLOR IDEM HD

Théodore Bâtiment streeft ernaar om steeds efficiëntere producten te ontwikkelen die het milieu respecteren. Théodore Bâtiment stelt u zijn decoratieve, water- verdunbare en Ecolabel acrylaatverven COLOR IDEM HD voor!
5 november 2020

Eindlaag: wat te kiezen?

Théodore Bâtiment helpt u om de aangepaste oplossing te vinden om aan al uw behoeften te voldoen dankzij zijn uitgebreid gamma van professionele, kwalitatieve verven.